Kwalitatief schilderwerk voor vastgoed

Schilderwerk voor kantoren, winkels, bedrijfsruimtes en woningen volgens afspraak uitgevoerd met uitsluitend eigen personeel.

Neem contact op

Alleen het beste schilderwerk

Is het tijd voor een schilderbeurt? Je wil er zeker van zijn dat professionals net werk afleveren en de grootte van jouw project aankunnen. Cosina garandeert duidelijke afspraken, direct contact en kwalitatief schilderwerk.

Wij staan voor vakmanschap. Onze schilders zijn dagelijks bezig met het opknappen van bedrijfspanden en woningen. Met onze tien vaste schilders brengen we ervaring van honderden projecten mee. Zo ronden we ieder groot project gegarandeerd op tijd af.

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Als schildersbedrijf uit Roosendaal denken graag met je mee en kunnen zelfs een plan met je maken. Wanneer is welk onderhoud nodig en wat zijn de kosten? We geven graag advies en maken duidelijke afspraken.

We zorgen ervoor dat kozijnen, wanden, deuren en gevels in goede staat blijven, zodat jouw pand de juiste uitstraling heeft.
Investeer in jouw vastgoed met goed onderhoud. Ons schilderwerk verhoogt de marktwaarde en is een investering in de toekomst.
Je weet zeker dat het project op tijd is afgerond, alles wordt meegenomen en het project binnen het budget blijft. Duidelijke afspraken zijn de basis voor een geslaagd project.
Zorg dat de juiste sfeer wordt gecreëerd met de juiste kleuren. We geven advies zodat de buitengevel schilderen de juiste eerste indruk geeft en binnenschilderwerk de sfeer van iedere ontmoeting bepaalt.

Portfolio

Villa Hoogerheide
Project Logo
Villa Hoogerheide
Spuitkurk
We hebben voor een vrijstaande villa in Hoogerheide alle plafonds voorzien van akoestisch spuitkurk en de wanden bekleed met behang. Waar het spuitkurk zorgt voor een goede akoestiek, zorgt het renovatievlies voor een strak en scheuroverbruggend eindresultaat.
Cultuurhuis Roosendaal
Project Logo
Cultuurhuis Roosendaal
Schilderwerk
In opdracht van de Gemeente Roosendaal heeft Cosina de sanitaire ruimtes van het Cultuurhuis Roosendaal aan de Bovendonk verbouwd. Naast de verbouwing is er een genderneutrale sanitaire ruimte gebouwd in de fietsenstalling op de Oude Markt.
Laudam Uitzendbureau
Project Logo
Laudam Uitzendbureau
Schilderwerk
We hebben voor Laudam Uitzendbureau het interieur van het kantoor en opleidingscentrum aan de Vlierwerf in Roosendaal geschilderd. Daarnaast hebben we een patroon en fotobehang aangebracht op de wanden. Zo is er een complete restyling van het bedrijfspand gerealiseerd.
Bouwbedrijf Vrolijk
Project Logo
Bouwbedrijf Vrolijk
Spuitkurk
In het eerste kwartaal van 2021 hebben we akoestische, moderne spraykurk afwerking aangebracht op zo’n 600 m2 plafond voor het nieuwe kantoor van bouwbedrijf Vrolijk te Breda. De bouwkundige binnenplafonds en het leidingwerk zijn volledig zwart gespoten met spuitkurk. Hierdoor is de akoestiek verbeterd en heeft het plafond een moderne uitstraling gekregen.
Jan Tinbergen College
Project Logo
Jan Tinbergen College
Vastgoedonderhoud
Voor het Jan Tinbergen College te Roosendaal onderhouden wij het schoolgebouw. Dit doen we volgens een opgesteld onderhoudsplan. Jaarlijk wordt een verdieping of vleugel volgens dit plan onderhanden genomen. Hierbij verrichten we allerhande onderhoudswerkzaamheden.

95% van onze klanten komen terug

Zoek je een vastgoed schilder die periodiek onderhoud kan verlenen? 95% van onze klanten komt het volgende jaar terug voor nieuwe projecten. We zorgen ervoor dat jouw pand in perfecte staat blijft door samen een onderhoudsplan op te stellen.

Als schildersbedrijf uit Roosendaal voeren we vastgoedonderhoud uit in de regio Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal. We leveren hoge kwaliteit schilderwerk met onze tien vaste schilders.

We zijn specialist in het onderhoud van bedrijfspanden, kantoorpanden, winkels en (middel)grote woningen en kunnen ieder groot project aan. Als vereniging van eigenaren ben je bij ons aan het juiste adres voor terugkerend schilderwerk.

We verzorgen binnenschilderwerk voor o.a. muren, plafonds, trappen, vloeren en kozijnen. Buitenschilderwerk aan o.a. kozijnen, gevels, deuren en dakkapellen is ook geen probleem. Jouw pand krijgt de juiste uitstraling met een schilderwerk van Cosina.

Ruim 95% van onze klanten komt het volgende jaar terug.
Reeds honderden projecten afgerond.
10 eigen schilders in dienst.

Veelgestelde vragen

Wat kost schilderwerk gemiddeld?
De totale kosten zijn per klus verschillend. Het hangt af van verschillende factoren zoals het oppervlak, de bereikbaarheid, de techniek, het type verf en eventuele herstelwerkzaamheden. Voor een duidelijk inzicht in de prijs kun je gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.
Hoe vaak moet een pand geschilderd worden?
Dat verschilt per huis of pand. Het is afhankelijk van de kwaliteit van het eerdere verfwerk, weersinvloeden en het soort hout. Je kunt gemiddeld uitgaan van eens per vijf of zes jaar. Barsten, blaasjes of scheuren geven aan dat het de hoogste tijd is voor een nieuwe schilderbeurt. Wees er op tijd bij, want voorkomen is beter dan genezen. Niet alleen voor het houtwerk, maar ook voor je portemonnee.
Kun je schilderwerk niet makkelijk zelf uitvoeren?
Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan. Zorg ervoor dat je alles goed afplakt, de omgeving beschermt en de juiste verf gebruikt. Als je ervoor kiest om zelf je huis te schilderen, heb je uiteraard geen garantie op het geleverde werk of de verf. Daarnaast wordt vaak onderschat hoeveel tijd het in beslag neemt. Vergeet in je afweging ook niet dat je zelf allerlei materiaal moet aanschaffen en bepaalde schildertechnieken goed onder de knie moet hebben.
Wanneer kan het beste geschilderd worden?
Hoewel de ideale werktemperatuur tussen de 10 en 25 graden Celsius ligt zijn door klimaat veranderingen en verf technische ontwikkelingen de ouderwetste seizoenen verdwenen. De huidige laktechnieken kunnen tot 0 graden Celsius met een relatieve vochtigheid van 90% probleemloos worden verwerkt. Buitenschilderwerk kan dus nagenoeg het hele jaar worden uitgevoerd, bij voorkeur op droge dagen zonder neerslag. Binnenshuis kan ook bij slecht weer en in de winter geverfd worden.
Wanneer kan ik beter kiezen voor latex spuiten?
Latex of airless spuiten wordt steeds populairder. Dat komt vooral omdat het veel sneller gaat dan de traditionele verfmethodes. Het eindresultaat ziet er netjes uit. Door de nieuwste apparatuur bereik je een goede afwerking. De ondergrond wordt namelijk beter en egaler gedekt en er is minder kans op vuil insluiting. Daarnaast is het goedkoper, omdat het minder tijd in beslag neemt bij grote oppervlakten.

Vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. We spreken eerst het project met je door en sturen daarna een offerte op maat.

    Onze klanten