Wij zorgen ervoor dat gevels, wanden, plafonds en vloeren in perfecte staat zijn.

De flexibiliteit van een kleine schilder en de daadkracht van een groot onderhoudsbedrijf. Dat is Cosina. Bij ons kun je als bedrijf, stichting, vereniging van eigenaren of vastgoedbeheerder terecht voor (middel-)grote werkzaamheden aan jouw vastgoed.

Wij geloven dat je moet investeren in het onderhoud van jouw pand. Of het nu een woning is of een bedrijfspand, met goed onderhoud behoud je de waarde van het pand en verhoog je het werk- en/of leefgenot.

Wij geloven in direct contact, zonder ingewikkelde bedrijfsstructuur. Hierdoor werken we effectief, doen we goed werk en zijn problemen snel opgelost. Flexibiliteit en daadkracht gaan bij Cosina hand in hand.

Met een team van 10 werknemers in de uitvoering zorgen we ervoor dat jouw pand in perfecte staat blijft. We specialiseren ons in schilderwerk, vastgoedonderhoud, wandbekleding en spuitkurk, maar ook voor andere onderhoudswerkzaamheden staan we klaar.

In tientallen jaren hebben we talloze projecten afgerond. Door ons schilderwerk en onderhoud zijn honderden gebouwen verduurzaamd en klaar voor de toekomst.

helmet
68.015m2
verduurzaamd
paint-brush
347.536m2
geschilderd
paint-roller
428
projecten afgerond

Over Cosina

In de afgelopen jaren heeft Cosina talloze projecten afgerond. Onze specialiteit is altijd schilderwerk geweest, maar mede door de groei van het bedrijf zijn we meerdere specialisaties toe gaan voegen aan ons aanbod.

Door de groei van ons personeelsbestand zijn we al jaren in staat om compleet vastgoedonderhoud aan te bieden. Daarnaast zijn we goed in wandbekleding en bieden we als een van de weinige partijen in Nederland spuitkurk aan.

Als middelgroot bedrijf bieden we direct contact met de klant en kunnen we projecten van ieder formaat aan. Met honderden succesvol afgeronde projecten zijn wij jouw partij voor schilderwerk, vastgoedonderhoud, wandbekleding en spuitkurk.

Bouwbedrijf Vrolijk
Project Logo
Bouwbedrijf Vrolijk
Spuitkurk
In het eerste kwartaal van 2021 hebben we akoestische, moderne spraykurk afwerking aangebracht op zo’n 600 m2 plafond voor het nieuwe kantoor van bouwbedrijf Vrolijk te Breda. De bouwkundige binnenplafonds en het leidingwerk zijn volledig zwart gespoten met spuitkurk. Hierdoor is de akoestiek verbeterd en heeft het plafond een moderne uitstraling gekregen.
Cultuurhuis Roosendaal
Project Logo
Cultuurhuis Roosendaal
Schilderwerk
In opdracht van de Gemeente Roosendaal heeft Cosina de sanitaire ruimtes van het Cultuurhuis Roosendaal aan de Bovendonk verbouwd. Naast de verbouwing is er een genderneutrale sanitaire ruimte gebouwd in de fietsenstalling op de Oude Markt.
Jan Tinbergen College
Project Logo
Jan Tinbergen College
Vastgoedonderhoud
Voor het Jan Tinbergen College te Roosendaal onderhouden wij het schoolgebouw. Dit doen we volgens een opgesteld onderhoudsplan. Jaarlijk wordt een verdieping of vleugel volgens dit plan onderhanden genomen. Hierbij verrichten we allerhande onderhoudswerkzaamheden.
Laudam Uitzendbureau
Project Logo
Laudam Uitzendbureau
Schilderwerk
We hebben voor Laudam Uitzendbureau het interieur van het kantoor en opleidingscentrum aan de Vlierwerf in Roosendaal geschilderd. Daarnaast hebben we een patroon en fotobehang aangebracht op de wanden. Zo is er een complete restyling van het bedrijfspand gerealiseerd.
Villa Hoogerheide
Project Logo
Villa Hoogerheide
Spuitkurk
We hebben voor een vrijstaande villa in Hoogerheide alle plafonds voorzien van akoestisch spuitkurk en de wanden bekleed met behang. Waar het spuitkurk zorgt voor een goede akoestiek, zorgt het renovatievlies voor een strak en scheuroverbruggend eindresultaat.

Vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. We spreken eerst het project met je door en sturen daarna een offerte op maat.

    Onze klanten