Jouw pand in perfecte staat met vastgoedonderhoud door Cosina

Professioneel onderhoud volgens afspraak uitgevoerd om jouw vastgoed in goede conditie te houden.

Neem contact op

Alle onderhoudswerkzaamheden onder één dak

Heb je één of meerdere panden in je bezit? Dan vraagt dat uiteraard om het nodige onderhoud. Cosina neemt alle onderhoudswerkzaamheden uit handen. Zo ziet jouw vastgoed er picobello uit en hoef jij je nergens zorgen om te maken.

We maken samen een planning binnen het budget en komen volgens afspraak onderhoud uitvoeren. Heldere afspraken en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Onze vaste werknemers nemen jarenlange ervaring mee naar ieder project, zodat ieder project perfect wordt uitgevoerd.

We nemen o.a. de volgende werkzaamheden op ons:

  • Schilderwerk;
  • Herstelwerkzaamheden;
  • Beglazing;
  • Beton- en metaalconservering;
  • Behang- en wandbekleding.

Wil je niet alleen onderhouden, maar ook verbeteren? Laat kozijnen vervangen, plaats dubbelglas of geef het hele pand een nieuwe look met een nieuwe kleur. Cosina neemt het volledige project aan en zorgt ervoor dat alles wordt geregeld.

Je hebt nog maar één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden. Wij verzorgen het complete onderhoudsproject voor je.
Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat je precies weet wat er gaat gebeuren en geeft duidelijkheid voor jezelf en eventuele huurders.
Onderhoud betekent tegenwoordig ook verduurzamen. We maken je pand energiezuiniger indien gewenst. Dat is de toekomst en daar werken we graag aan mee.
Een goede staat van je vastgoed is belangrijk voor veiligheid van de gebruikers van het gebouw. Investeer in de veiligheid van jezelf of eventuele huurders.

Portfolio

Villa Hoogerheide
Project Logo
Villa Hoogerheide
Spuitkurk
We hebben voor een vrijstaande villa in Hoogerheide alle plafonds voorzien van akoestisch spuitkurk en de wanden bekleed met behang. Waar het spuitkurk zorgt voor een goede akoestiek, zorgt het renovatievlies voor een strak en scheuroverbruggend eindresultaat.
Cultuurhuis Roosendaal
Project Logo
Cultuurhuis Roosendaal
Schilderwerk
In opdracht van de Gemeente Roosendaal heeft Cosina de sanitaire ruimtes van het Cultuurhuis Roosendaal aan de Bovendonk verbouwd. Naast de verbouwing is er een genderneutrale sanitaire ruimte gebouwd in de fietsenstalling op de Oude Markt.
Laudam Uitzendbureau
Project Logo
Laudam Uitzendbureau
Schilderwerk
We hebben voor Laudam Uitzendbureau het interieur van het kantoor en opleidingscentrum aan de Vlierwerf in Roosendaal geschilderd. Daarnaast hebben we een patroon en fotobehang aangebracht op de wanden. Zo is er een complete restyling van het bedrijfspand gerealiseerd.
Bouwbedrijf Vrolijk
Project Logo
Bouwbedrijf Vrolijk
Spuitkurk
In het eerste kwartaal van 2021 hebben we akoestische, moderne spraykurk afwerking aangebracht op zo’n 600 m2 plafond voor het nieuwe kantoor van bouwbedrijf Vrolijk te Breda. De bouwkundige binnenplafonds en het leidingwerk zijn volledig zwart gespoten met spuitkurk. Hierdoor is de akoestiek verbeterd en heeft het plafond een moderne uitstraling gekregen.
Jan Tinbergen College
Project Logo
Jan Tinbergen College
Vastgoedonderhoud
Voor het Jan Tinbergen College te Roosendaal onderhouden wij het schoolgebouw. Dit doen we volgens een opgesteld onderhoudsplan. Jaarlijk wordt een verdieping of vleugel volgens dit plan onderhanden genomen. Hierbij verrichten we allerhande onderhoudswerkzaamheden.

Voorkomen is beter dan genezen

De conditie van je pand valt of staat met vakkundig en regelmatig onderhoud. Zowel binnen als buiten. Voor nu en in de toekomst. Met een goed plan verleng je de levensduur van je eigendom. Maar je voorkomt ook onnodige en dure herstelwerkzaamheden.

Ons vaste team specialisten zorgt ervoor dat jouw vastgoed in topconditie blijft. Doe je dit niet, dan gaan ook de kwaliteit en veiligheid van je pand snel achteruit. En dat doet niet veel goeds voor de waarde van je vastgoed. En vergeet niet dat ook het woon- of werkplezier hieronder te lijden heeft.

Cosina ondersteunt je in het instandhouden, verbeteren en verduurzamen van je vastgoed. Dit doen we in goed overleg en volgens een duidelijke planning. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. We plannen het schilderwerk voor binnen en buiten, maar ook houtrotsanering, behangwerk of andere wandbekleding, beglazing en beton- en metaalconserveringen. We nemen de planning, voorbereiding en uitvoering van je over. Zo doen wij waar we goed in zijn en kun jij hetzelfde doen!

10 eigen schilders in dienst.
Ruim 95% van onze klanten komt het volgende jaar terug.
Reeds honderden projecten afgerond.

Veelgestelde vragen over vastgoedonderhoud

Welke diensten levert Cosina?
We zijn naast onze specialisatie in binnen- en buitenschilderwerk, ook uw partner voor overig gevelonderhoud. Denk hierbij aan kozijnreparaties of vervangingen, voeg en metselwerk herstel, betonreparaties en loodgieterswerk. Ben je op zoek naar onderhoudswerkzaamheden die hier niet benoemd staan, dan is de kans groot dat we dit alsnog kunnen uitvoeren. Laat je vraag achter in het contactformulier en je hoort van ons of we je kunnen helpen.
Biedt Cosina garantie op vastgoedonderhoud?
Indien je ervoor kiest om je vastgoedonderhoud door ons te laten uitvoeren, staan wij garant voor de kwaliteit. Ben je ontevreden over de kwaliteit? Dan zorgen wij dat het project alsnog naar wens wordt opgeleverd.
Doet Cosina vastgoedonderhoud voor historische, monumentale panden?
Ja, we hebben al voor talloze historische en monumentale panden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. We maken altijd een onderhoudsplan wat precies past bij jouw pand en situatie. Zo zorgen we dat ieder pand in optimale staat blijft.
Voert Cosina ook tussentijdse controles uit?
In een persoonlijk gesprek kunnen we afspraken maken over eventuele tussentijdse controlemomenten. Indien u een meerjaren onderhoudscontract met ons aangaat is een jaarlijkse inspectie standaard onderdeel van de samenwerking. Hierbij monitoren wij de kwaliteitsafspraken en trachten noodzakelijk onderhoud op het juiste moment in te zetten. Veelal zijn kostenbesparingen door te voeren op (lange) termijn.
Voeren jullie, naast gepland onderhoud, ook tussentijdse reparaties of ad hoc werkzaamheden uit?
Indien er tussen de onderhoudsmomenten door reparaties of andere werkzaamheden nodig zijn, kunnen we deze ook uitvoeren. Afhankelijk van de werkzaamheden, zullen we ter plekke moeten bepalen of het valt onder garantie of extra werkzaamheden. Dit doen we uiteraard in goed overleg.

Vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. We spreken eerst het project met je door en sturen daarna een offerte op maat.

    Onze klanten