Professionele behangservice voor de perfecte muur

Ga voor hoogwaardige wandbekleding met de behangservice van Cosina en bespaar jezelf tijd en frustratie.

Neem contact op

Behangen. Een vak op zich.

Ben jij bezig met het inrichten van je woning of bedrijfspand? Dan pak je vaak als eerste de muren aan. Glasvezelbehang of een opvallend fotobehang kan wonderen doen. Je staat er misschien niet bij stil, maar behangen is precies werk. Niet zo gek om hierbij professionele hulp in te schakelen.

Als je zelf aan de slag gaat, sluipen er al snel fouten in. Niets zo vervelend dan een behang dat na een tijdje loslaat of oneffenheden heeft. Daarnaast ben je er veel tijd aan kwijt.

Wil je de wandbekleding aan een expert overlaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We garanderen het beste resultaat. We werken met een vast team van specialisten dat al duizenden projecten succesvol heeft afgerond.

Bespaar tijd en frustratie, voorkom problemen en kies voor gemak met onze professionele behangers.

Vergeet oneffenheden en scheve patronen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we het perfecte behang kunnen aanbrengen.
Kies je voor een professional? Dan kies je voor duurzaamheid. Je muren zien er niet alleen perfect uit, ze gaan ook nog eens jaren mee.
Onze experts zijn bedreven en efficiënt. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je sneller verder met de inrichting van je woning of bedrijfspand.
Iedere muur is anders en wij denken graag met je mee. En niet alleen in je keuze wandbekleding. We maken ook een nauwkeurige berekening van het aantal m², zodat je niet te veel of te weinig besteld.

Portfolio

Villa Hoogerheide
Project Logo
Villa Hoogerheide
Spuitkurk
We hebben voor een vrijstaande villa in Hoogerheide alle plafonds voorzien van akoestisch spuitkurk en de wanden bekleed met behang. Waar het spuitkurk zorgt voor een goede akoestiek, zorgt het renovatievlies voor een strak en scheuroverbruggend eindresultaat.
Cultuurhuis Roosendaal
Project Logo
Cultuurhuis Roosendaal
Schilderwerk
In opdracht van de Gemeente Roosendaal heeft Cosina de sanitaire ruimtes van het Cultuurhuis Roosendaal aan de Bovendonk verbouwd. Naast de verbouwing is er een genderneutrale sanitaire ruimte gebouwd in de fietsenstalling op de Oude Markt.
Laudam Uitzendbureau
Project Logo
Laudam Uitzendbureau
Schilderwerk
We hebben voor Laudam Uitzendbureau het interieur van het kantoor en opleidingscentrum aan de Vlierwerf in Roosendaal geschilderd. Daarnaast hebben we een patroon en fotobehang aangebracht op de wanden. Zo is er een complete restyling van het bedrijfspand gerealiseerd.
Bouwbedrijf Vrolijk
Project Logo
Bouwbedrijf Vrolijk
Spuitkurk
In het eerste kwartaal van 2021 hebben we akoestische, moderne spraykurk afwerking aangebracht op zo’n 600 m2 plafond voor het nieuwe kantoor van bouwbedrijf Vrolijk te Breda. De bouwkundige binnenplafonds en het leidingwerk zijn volledig zwart gespoten met spuitkurk. Hierdoor is de akoestiek verbeterd en heeft het plafond een moderne uitstraling gekregen.
Jan Tinbergen College
Project Logo
Jan Tinbergen College
Vastgoedonderhoud
Voor het Jan Tinbergen College te Roosendaal onderhouden wij het schoolgebouw. Dit doen we volgens een opgesteld onderhoudsplan. Jaarlijk wordt een verdieping of vleugel volgens dit plan onderhanden genomen. Hierbij verrichten we allerhande onderhoudswerkzaamheden.

Cosina doet het voor je

Geen muur is ons te gek. Geen patroon is ons te moeilijk. Cosina heeft jarenlange ervaring in wandbekleding en wij gaan snel en naadloos te werk.

Waar je zelf al snel de mist in kunt gaan met het type behang of behanglijm, luchtbellen of bijvoorbeeld een moeilijk trapgat, is het voor ons vanzelfsprekend. We hebben de juiste expertise in huis om elk type muurbekleding binnen no time met het beste resultaat af te leveren. Zo doe je het in één keer goed en kun je problemen en onnodige kosten voorkomen.

Ons team behangt dubbel zo snel dan een onervaren klusser. Ook brengen wij al het nodige materiaal mee. Dat scheelt weer een ritje naar de bouwmarkt.

Ook controleren we of de muren geschikt zijn en werken deze eventueel bij voor een strak eindresultaat.

Wij denken met je mee. We rekenen nauwkeurig uit hoeveel rollen je nodig hebt en wat je eventueel aan snijverlies zal hebben. Een behang met een patroon heeft namelijk een hoger snijverlies dan een effen behang. Het is natuurlijk belangrijk dat een patroon perfect doorloopt.

10 eigen schilders in dienst.
Reeds honderden projecten afgerond.
Ruim 95% van onze klanten komt het volgende jaar terug.

Veelgestelde vragen over wandbekleding

Is uitbesteden niet veel duurder dan zelf behangen?
Natuurlijk brengt het uitbesteden van een behangklus extra kosten met zich mee. De prijs is afhankelijk van het type behang, de lijm en de arbeidsuren. Uiteraard krijg je van tevoren duidelijkheid over alle kosten aan de hand van een vrijblijvende en gratis offerte. Het is goedkoper als je zelf aan de slag gaat, maar als je onervaren bent kan dit problemen opleveren. Het kost je meer tijd en de kans is groot dat het eindresultaat niet naar je zin is. En dan kun je weer opnieuw beginnen.
Zit er garantie op de werkzaamheden van Cosina?
Wij voeren ons werk met zorg en vakmanschap uit. Op al onze werkzaamheden is garantie van toepassing. De duur van de garantie is afhankelijk van het type werkzaamheden wat we uitvoeren.
Verwijdert Cosina ook het oude behang?
Wij verwijderen ook de bestaande wandbekleding. Het aantal lagen bepalen de arbeidsuren en de kosten. Vooraf kunnen we een vrijblijvende offerte opgeven.
Maakt Cosina de muren ook glad?
Wij voeren ook de nodige herstelwerkzaamheden uit om gaatjes en scheuren in de muur op te vullen. Een strakke wand die helemaal glad is, levert het beste resultaat op. Indien je dit niet doet, bestaat de kans dat de oneffenheden nog zichtbaar zijn. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden.
Bereidt Cosina ook alles voor?
Wij kunnen het hele plaatje van je overnemen. Dus ook het verplaatsen of afdekken van meubels en het verwijderen van stopcontacten of gordijnen. Je kunt zelfs bij ons terecht voor advies over het juiste type of dikte van het behang.

Vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. We spreken eerst het project met je door en sturen daarna een offerte op maat.

    Onze klanten